Afvoer van Dak tot Riool

Welkom bij Loromeij, waar wij met trots het Loro-X systeem presenteren als dé oplossing voor effectieve hemelwaterafvoer. Onze Loro-X pijpen en hulpstukken zijn niet alleen geschikt voor hemelwaterafvoer/regenwaterafvoer, maar fungeren ook uitstekend als betrouwbare rioleringspijp. Met jarenlange ervaring in de industrie bieden wij hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste normen.

Hemelwaterafvoeren

In de dagelijkse praktijk worden verschillende termen gebruikt om hetzelfde aan te duiden. Regenpijp, standleiding en regenwaterafvoer worden vaak in één adem genoemd met hemelwaterafvoeren. Dit benadrukt de veelzijdigheid van onze Loro-X buizen, die niet alleen een essentiële rol spelen bij het afvoeren van regenwater van daken, maar ook dienen als duurzame rioleringspijp in diverse toepassingen.

Waarom Loromeij?

Variatie in Ontwerpen en Materialen

Onze Loro-X buizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters, zowel in ronde als vierkante uitvoeringen. Voor extra functionaliteit bieden we buizen met uitloopbochten, buizen/pijpen met geïntegreerde bladscheiders en buizen/pijpen met ontstoppingsdeksels. Of het nu gaat om een residentiële woning, een kantoorgebouw of een industrieel complex, onze buizen passen zich aan aan diverse omgevingen en architecturale stijlen.

Standaard worden onze buizen geleverd in thermisch verzinkt staal, wat duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden garandeert. Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer verfijnde esthetiek, bieden wij ook buizen in RVS en Koper, waardoor een breder scala aan ontwerpmogelijkheden ontstaat.

Toepassingen in Diverse Bouwprojecten

Onze producten zijn niet beperkt tot een specifiek type bouwproject. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw (zoals gezondheidszorg, kantoorgebouwen, overheidsgebouwen, fabrieken, enzovoort), overkappingen of garages, Loro-X biedt een veelzijdige oplossing. Door gebruik te maken van onze buizen voegt u niet alleen functionaliteit, maar ook een chique en robuuste uitstraling toe aan uw gebouw. Bekijk onze projecten voor de verschillende mogelijkheden.

Compleet Loro-X Systeem

Loro-X is niet alleen beperkt tot pijpen en hulpstukken; het is een compleet systeem. Wij bieden balkonafvoeren/doorvoeren en natuurlijk dakafvoeren, waarmee we u voorzien van een volledige waterafvoer oplossing van dak tot riool. Ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies over afvoercapaciteit en het meest geschikte type afvoer voor uw specifieke behoeften. Bekijk al onze producten in de webshop.

Kies voor Loromeij en verzeker uzelf van hoogwaardige hemelwaterafvoer oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte.


Wij staan garant voor:

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle en correcte leveringen
  • Water en luchtdicht systeem
  • Breuk- en stootvaste hwa
  • Duurzame hwa
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers