Balkonafvoeren/doorvoeren

Nieuwe projecten, renovatie projecten of herstelwerkzaamheden. Voor elk type project heeft Loromeij Afvoersystemen een balkonaf- en doorvoer beschikbaar. Ook dakafvoeren zijn in vele soorten leverbaar.

De eerste vraag die hier gesteld kan worden is het materiaal waarin deze afvoeren komen en of worden verwerkt. Worden ze ingestort in beton? Afgewerkt met vloeibare kunststof of worden ze als terrasafvoer gebruikt?

Worden ze ingestort in beton dan kan een Serie G, Serie I of Serie J gebruikt worden. Vaak worden de LORO serie G en LORO serie I gebruikt in nieuwbouw projecten en de LORO serie J vaak gebruikt wordt in renovatie projecten.

De serie I en G worden uitgevoerd met een speciale coating die er voor zorgt deze nog beter hecht aan beton en zo beter kan worden ingestort of aangestort. De serie J wordt geleverd in een verzinkte uitvoering omdat deze ook boven de vloer uitkomt en de verzinking dan een chique uitstraling heeft.

Op de bovenste verdieping worden de balkonafvoeren geplaatst, en op de onderliggende de doorvoeren. Zie ook bijgevoegde schets.

 

De serie J wordt gebruikt in renovatieprojecten. Grote/kleine appartementencomplexen die worden opgeknapt en vernieuwd. De oude balkonafvoeren worden uitgeboord, en de nieuwe LORO serie J wordt eenvoudig geplaatst. Dit alles kost nog geen 10 minuten werk. (Afhankelijk van hoe makkelijk de oude put eruit gaat). Zie hiervoor ook onderstaande video, waarbij we laten zien hoe de put geplaatst wordt.

Van de Serie J hebben we tevens een variant die een sok heeft voor PVC80.

Naast beton hebben we ook balkonafvoeren en doorvoeren die geschikt zijn voor vloeibare kunststof. LORO serie GF wordt speciaal met een opstaande rand geproduceerd waarbij na instorten er een laag vloeibare kunststof eenvoudig tegen aan gegoten kan worden zoals te zien in de detail foto. Ook kan de serie J hiervoor worden gebruikt wanneer deze iets boven de vloer wordt ingestort. Zie bijgevoegde foto.

 


Wij staan garant voor:

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle en correcte leveringen
  • Water en luchtdicht systeem
  • Breuk- en stootvaste hwa
  • Duurzame hwa
Ontwerp en realisatie door: Bandwerk merkenbouwers